Samenkomsten


Samenkomsten op zondag

Wilt u interessante mensen ontmoeten van allerlei pluimage?
Zou u het fijn vinden om deel te worden van een gemeenschap die rijk is aan diverse culturen?
Filadelfia Vilvoorde is een plaats waar een brede waaier van mensen van alle leeftijden elkaar ontmoeten.
Wij zijn een Vlaamse kerk maar er wordt simultane vertaling in het Frans voorzien, of andersom, tijdens de predikingen.
We vormen een Bijbelgetrouwe evangelisch-charismatische gemeenschap. Onze deuren staan open voor gelovigen en voor hen die op zoek zijn naar de mogelijkheid om connectie te maken met God, die een geestelijke vernieuwing willen of willen ontdekken “wat Jezus zo speciaal maakt”.
De meeste diensten bevatten een uitgebreide tijd van aanbidding (worship). We geven aan leden dikwijls de gelegenheid om hun persoonlijk getuigenis te delen of om een bemoedigende boodschap aan de gemeente door te geven.
Op het einde van de dienst staat er een gebedsteam beschikbaar om te bideen voor specifieke noden. We geven de mensen de gelegenheid om gezellig contact te leggen en te praten bij een tas koffie, thee of fruitsap. We merken dat dit helpt om vriendschappen te onderhouden en een sfeer van gemeenschap op te bouwen.
Predikingen zijn op de Bijbel gebaseerd. Het onderwijs spitst zich toe op het begrijpen van de basis van ons geloof en is gericht op hoe we ons geloof kunnen uitleven in alle aspecten van het dagelijks leven.

Voor een wegbeschrijving naar de kerk kan u klikken op Contacteer Ons.